Serviciile oferite

Training Grupuri

Între 2 și 6 cursanți

Training Grupuri

Între 2 și 6 cursanți

Nivele Cursuri

Cursurile pot fi organizate fie pentru câte un cursant, fie pentru grupuri de minim 2 persoane, până la 10 persoane.De asemenea, pot să ofer sprijin în căutarea de locuri de muncă (găsirea și înțelegerea cerințelor unui loc de muncă), dar și în a înțelege societatea și cultura norvegiană pentru cei care au o curiozitate sau pentru cei care vor să se mute acolo.

Începător

de la alfabet, la forme de salut pana la o conversație fluentă despre vreme, despre munca ta, despre familie, despre hobby-uri, la supermarket, la farmacie, la cumpărături, etc. Când vine vorba de gramatică, accentul se pune pe verb (present și trecut), substantiv, pronume, adjectiv și adverb, precum și prepoziții. La cursul acesta se pun bazele gramaticii pentru a putea construi propoziții scurte și pentru a exprima lucruri și nevoi de bază.

Intermediar

Accentul la acest nivel este de a aprofunda noțiunile și exercițiile de gramatică pentru a construi un discurs concret și fluent, pentru a putea exprima impresii și opinii. La acest nivel ar trebui sa poti conduce o conversatie de zi cu zi, dar si conversații mai complexe, despre locul de munca, calatorii, sport, diferitele activitati de relaxare, familie, corpul uman, vzită la medic, dar și să vă exprimați opiniile în legătură cu diferite subiecte etc. De asemenea, cunoștințele dobândite pot pregăti cursantul pentru a-și construi singur CV-ul și de a compune o scrisoare de intenție. Vocabularul devine mai complex, iar la cerere, vocabularul poate fi adaptat la specificul locului de muncă, dacă este necesar.

Avansat

Deveniți fluent în conversație, astfel încât să vă găsiți cu ușurință cuvintele pentru a exprima ceea ce intenționați, cunoștințe gramaticale mai complexe, cu focus asupra domeniilor specifice de interes – acest curs este specific pentru cei interesați de consolidarea cunoștințelor deja dobândite sau pentru a continua o carieră într-un domeniu academic.

Conversațional

Aceast curs oferă două opțiuni: 1. Este conceput pentru cei care au nevoie să lucreze la abilitățile de vorbire și de ascultare, deoarece au deja o bază în abilitățile lor de citire și scriere. Această opțiune poate fi aleasă de cei care au deja cunoștințe de limba norvegiană. Sau 2. poate fi combinat cu un curs de începători pentru cei care nu cunosc deloc limba norvegiană, dar vor să se concentre în principal pe abilitățile de vorbire.

Sună Acum Pentru O Programare!

+40 746 741 554