Despre Language Skills

Sunt doctor în limba și literatura norvegiană, cu o experiență de 3 ani în predarea limbii și literaturii norvegiene studenților de anul I, II și III. Am predat atât cursuri private, pentru o singură persoană, cât și pentru două, de la nivel de începători până la avansați.

Am obținut certificatele pedagogice pentru elevi și studenți, precum și certificatul de formator. Astfel că, dacă căutați să faceți o schimbare în viața voastră, să vă mutați în Norvegia sau doar să faceți ceva pentru dumneavoastră, ca de exemplu învățarea unei limbi noi, vă pot ajuta.

Două dintre poveștile mele de succes sunt o doamnă care se pregătea să se mute în Norvegia și pe care a trebuit să o învăț norvegiană de la zero. Aceasta avea nevoie să candideze pentru un loc de muncă și să muncească bineînțeles folosindu-și abilitățile sale lingvistice. Nevoia ei a fost aceea de a putea avea o conversație fluentă, să se descurce în situații la magazin, la farmacie și chiar la locul de muncă. Cel de-al doilea a fost un proaspăt absolvent care se pregătea să-și înceapă studiile universitare în Norvegia. Acesta avea nevoie de un nivel intermediar de cunoștințe, însă de cunoștințe de gramatică foarte bune, precum și abilități de scriere bune.

În funcție de situație, mă pot adapta nevoilor. Am experiența și cunoștințele necesare pentru a acoperi nevoile individului sau ale grupului. Îmi place să predau, așa că fiecare curs pentru mine este un motiv pentru a zâmbi, pentru a transmite dragostea pe care o am pentru limba, literatura și cultura norvegiană și pentru a transmite compasiune față de oamenii implicați în învățarea limbii norvegiene. Predarea acestei limbi poate fi și o provocare bineînțeles, deoarece toată lumea este diferită și trec prin procesul de învățare diferit.

Ce vă promitem

  • Profesionalism

  • Prețuri accesibile

  • Calitate

Invata norvegiana si descopera o intreaga aventura in cultura scandinava.

Sună acum

+40 746 741 554